Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Поддръжка на сайтове от Висео

  Екипът на  W-SEO.com  предлага следните услуги: Поддържане съдържанието на сайта Ако сте собсвтеник на малък сайт, то той трябва да бъде о...


 

Екипът на W-SEO.com предлага следните услуги:

Поддържане съдържанието на сайта


Ако сте собсвтеник на малък сайт, то той трябва да бъде обновяван. Ние можем да Ви набавим уникално съдържание, без значение в коя сфера е сайтът Ви

Дописване и оптимизиране на кода и файловете


Ако имате сайт, но резултатите в търсачките не са задоволителни, ние, екипът на W-seo.com можем да направим така, че сайтът Ви да бъде на по-предни позиции.

Добавяне на допълнителна защита


Често се налага да се изготвят индивидуални защити, защитна стена, конфигурация на файлове, за да се блокира атака. Ние, екипът на компанията можем да сторим това за Вас!

Мониторинг за правилното функциониране


Особено важно нещо, за новите CMS, в които често се налагат актуализации, било то на ядрото, било то на модулите. Често, след актуализация даден сайт се повреща, което води до влошена, или липса на комуникация, на достъп до потребителите. Именно поради това е добре да наемете фирма, която да следи състоянието на сайта Ви.

Създаването на резервни копия на файловете и базата данни (back-ups)


Резервно копие на съдържанието, на конфигурационните файлове и базата данни са от голямо значение за бърза реакция, в случай на пробив, хакерска атака, или бъг.

Заплащане за домейн и хостинг

Предлагаме атрактивни цени за хостинг и домейн.

No comments