Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

ГОРЕЩО

latest

Плажната мода

  Плажната мода Плажната мода се е променила драстично през годините. Ако в миналото плажното облекло беше запазено за тези, които могат да ...

 


Плажната мода

Плажната мода се е променила драстично през годините. Ако в миналото плажното облекло беше запазено за тези, които могат да си позволят да похарчат цяло състояние за вечерни рокли и други “официални” дрехи, то в днешно време все повече жени избират ежедневно плажно облекло, което могат да носят на всеки плаж, без да се притесняват колко скъпо би било. Ето защо плажните рокли вече не са лукс за жените.

Ако приемем, че повечето хора са склонни да похарчат солидна сума пари за сватбена рокля, то същото едва ли важи за една плажна рокля. Има много онлайн магазини, които предлагат плажни рокли на достъпни цени, и много от тях редовно правят и сезонни намаления. По този начин, цените на плажните рокли са много приемливи, особено в сравнение с тези на други официални рокли. Така че, ако се притеснявате дали плажната рокля няма да е твърде голяма част от бюджета ви за почивка това лято, няма нужда да се тревожите за цената.

Плажни топове: Плажните топове са чудесна алтернатива на плажната рокля. Те обикновено представляват туника без презрамки или ръкави. Стиловете при плажните топове могат да варират от атрактивни блестящи модели в златни и сребристи цветове до секси изрязани дизайни от прозрачни черни материи. Въпреки че първоначалното им предназначение е да се носят на плажа, те могат да се носят и просто когато искате да изглеждате небрежно навън в един слънчев ден. Важно е да имате предвид, че стилът на вашата дреха трябва да съответства на плажното събитие, на което планирате да я носите.

Туники: Туниката е широка рокля в стил камизола, която често се носи върху бански, за да осигури комфорт. Повечето жени, решили да си купят плажна рокля, избират туника с цел да прикрият части от тялото си. По този начин те си спестяват неудобството да носят рокля, която няма да подчертае правилно фигурата им или цвета на кожата. Но благодарение на многото стилове, в които различните производители представят туниките, те не само осигуряват комфорт и прикриват несъвършенства, но и допринасят за една стилна плажна визия. Можете да избирате от авангардни модели в черен цвят до разкошни дантелени туники в бял цвят.

Също така, можете да замените плажната туника с различни модели саронг, парео или плажен халат. Всички те изглеждат естествено на плажа и осигуряват свобода на движението. Саронгът е изключително подходящ за фигури с по-широк ханш и изглежда винаги елегантно, докато красив халат от ефирна материя  с флорални мотиви е идеалното облекло за отмора под прохладна сянка или за време с приятели в крайбрежно кафене.

Плажното облекло включва плажни чанти, слънчеви очила, тениски, къси панталони и дори сандали. Въпреки че много от тези предмети всъщност не се считат за облекло, много хора ги носят, когато ходят на сърф, разхождат се по плажа или просто се наслаждават на времето. Налични са много различни видове плажно облекло. Повечето дизайни са удобни за носене, стилни и изработени от качествени материали.

Независимо от това на какъв стил сте се спрели, с правилните аксесоари ще придадете завършен вид на вашата визия. Обици, гривни, гривни и слънчеви очила – всички те могат да се използват за да подчертаете вашата плажна рокля и те също могат да бъдат намерени на достъпни цени. Не е необходимо да харчите състояние за дизайнерски аксесоари, тъй като плажният стил ви позволява дори сами да си направите модни аксесоари от раковини и миди.

За да завършим с отговор на въпроса „Колко струва да изглеждаме стилно на плажа?“, можем да обобщим, че плажната мода може да изглежда красиво без да струва цяло състояние. Можете да постигнете шармантна или небрежно закачлива визия просто с правилната плажна рокля, която можете да купите със сезонно намаление, и правилно подбрани аксесоари, които най-вероятно вече имате или пък бихте могли сами да си изработите.

No comments